Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümümüz Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Öğrenci Projeleri Sergisi Açtı

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 4. Sınıf Grafik Anasanat Dalı Öğrencilerimizin mezuniyet proje ürünlerinden oluşan sergisi Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda açıldı. 40 Öğrencimizin proje çalışmalarının yer aldığı sergide, Grafik Anasanat Dalı’nın tanıtım videosu ile Animasyon ASD tanıtım videosu ve öğrencilerimizin çizgi filmlerin gösterimi de gerçekleştirildi.

Sergi açılışı öncesi fakültenin konferans salonunda DPÜ GSF’nin tanıtım videosu gösterildi. Ardından Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ve Çizgi Film Animasyon Ana Sanat Dalı hakkında bilgi verildi. Daha sonra öğrencilerin yapmış olduğu çizgi film gösterimine geçildi. Programın sonunda serginin açılmasına katkıda bulunan Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Prof. Erol Turgut’a ve Grafik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Enis Timuçin Tan’a Bölümü temsilen Öğr. Gör. Mehmet Pehlivan, Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Levent Mercin adına Üniversitemizin plaketini hediye etti.

Sergi salonun açılışını Sıtkı  Koçman  Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi  Dekanı Prof.  Erol  Turgut, Grafik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Enis Timuçin Tan ve Öğr. Gör. Mehmet Pehlivan yaptı. Prof. Erol Turgut öğrencilerin proje çalışmalarını tek tek inceleyerek ve öğrencileri tebrik etti. GSF Öğrencilerimiz bu sergi esnasında aldıkları olumlu mesajlar ve gösterilen yoğun ilgiden dolayı kendilerine olan inançlarının daha da arttığını ve aldıkları eğitimin kalitesini ve çeşitliliğini bu sergide paylaşmaktan büyük bir keyif aldıklarını belirttiler. Sergi açılışından önce duydukları kaygının aldıkları olumlu dönütler sayesinde, yaptıklarının ne kadar doğru ve ileri düzeyde olduğunu anladıklarını, Kütahya dışında ve başka bir üniversitenin güzel sanatlar fakültesinde açmış oldukları serginin kendilerine olan özgüveni arttırdığını ve iyi bir deneyimleme olduğunu ifade ettiler.  

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Mayıs 2016, Salı / 2625 defa okundu.

Etiketler : dpü, tubif,

Bu Kategorideki Diğer Haberler