Madde Kullanım Bozukluğu ve Gençlik

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Genç Yeşilay ve Risk Toplulukları tarafından konuşmacı olarak Gazi Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zehra Arıkan‘ın katıldığı Madde Kullanım Bozukluğu ve Gençlik Konferansı düzenlendi. Konferansa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şükrü Şentürk, Dekanlarımız, akademisyenlerimiz ve çok sayıda öğrencimiz dinleyici olarak katıldı.

Gerçekleşen konferansta Prof. Dr. Zehra Arıkan madde bağımlılığının yeni bir olgu olmadığını, madde bağımlılığının miattan önceki tarihlere kadar uzandığını, insanlığın çok uzun yıllar boyunca bununla mücadele ettiğini vurgulayarak madde bağımlılığı türleri, madde bağımlılığının yarattığı sorunlar, madde bağımlılığı ile mücadele konularında dinleyicilere bilgiler verdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Mayıs 2016, Salı / 2851 defa okundu.

Etiketler : dpü,