Altıntaş Meslek Yüksekokulumuz Fidan Dikme Etkinliği Gerçekleştirdi

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ve Öğretim Elemanları Fidan Dikme Etkinliği’ne katıldı. Altıntaş Belediyesi, Altıntaş Orman İşletme Şefliği ve Altıntaş Meslek Yüksekokulumuzun ortak organizasyonu fidan dikme şenliğine dönüştü. Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdikleri ağaçlandırma etkinliği, Altıntaş Belediyesi’nin Yüksekokulumuz için belirlediği ağaçlandırma alanında gerçekleştirildi.

Fidan dikme etkinliğinde Altıntaş Kaymakamı Mehmet Alparslan, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Altıntaş Orman İşletme Şefi Ali Şimşek, Altıntaş Cumhuriyet Savcısı Adem Özkan, İlçe Emniyet Amiri Fatih Yüksel, Ziraat Bankası Müdürü programa teşrif eden davetliler arasındaydı. İlk fidanı Altıntaş Kaymakamı Mehmet Alparslan’ın diktiği etkinlikte davetli protokol üyeleri de fidanlarını aynı alanda diktiler. Daha önce Orman İşletme Şefliği ekiplerince hazır hale getirilen dikim alanında 300 adet fidan öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımızın birlikte uğraşları ile dikildi. Dikilen fidanlara cansuyu verildi. Ağaçlandırma alanına gelen tüm fidan gönüllülerine Altıntaş Belediyesi tarafından etli pilav ve ayran ikram edildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Mayıs 2016, Salı / 1820 defa okundu.

Etiketler : dpü,