Gediz MYO Moda Tasarım Programı Öğrencilerimiz Dikiş- Nakış Atölyelerine Teknik Gezi Gerçekleştirdi

Gediz Meslek Yüksekokulumuz Moda Tasarım Programı öğrencileri ile öğretim görevlileri Gediz’de bulunan nakış ve dikim atölyelerine teknik gezi gerçekleştirdi. Sırasıyla Nur Sena Çeyiz, Gül Çeyiz, Sırma çeyiz ve dikimevleri gezilerek yöresel giysilerin model ve nakış özellikleri incelendi. Kullanılan kumaşlar, üretim teknikleri ve kullanılan makinalar hakkında bilgi aldılar.

İşletmecileri kadın girişimcilerden oluşan bu atölyelerin başarı hikâyeleri, işletme sahipleri tarafından öğrencilere anlatılarak, öğrencilerin okul bitiminde çalışma hayatında karşılaşacakları durumlar ve sorunlarla ilgili tecrübe ve bilgi edinmelerini sağladılar.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Nisan 2016, Pazartesi / 1978 defa okundu.

Etiketler : dpü,