Dış Ticaret Bölümü Öğrencilerimizden ESBAŞ (Ege Serbest Bölge A.Ş) Teknik Gezisi

Emet Meslek Yüksekokulumuz Dış Ticaret Bölümü öğrencileri, Öğr. Gör. Adem Karakaş nezaretinde, Ege Serbest Bölge A.Ş (ESBAŞ)’a yönelik teknik gezi düzenlediler. Yoğun bir katılımın sağlandığı teknik gezide öğrencilerimiz okulumuzda almış oldukları teorik serbest bölgeler ve gümrükleme bilgilerinin uygulama safhalarını yerinde görmek ve bilgilerini pekiştirmek amacıyla önce İzmir Ege Serbest Bölge A.Ş’ni ziyaret ettiler.

ESBAŞ’ta Kurumsal İletişim Müdürü Halime Büyükyüksel nezaretinde Bir Dev Uyanıyor Sergi alanı ziyareti, Antika Araba Müzesi ziyareti, ürün teşhir alanı ziyareti gerçekleştirildi.

Ege Serbest Bölgesi Gümrük ve Dış Ticaret Şefi Yusuf Nardalı’dan kısa bir brifing alan öğrencilerimiz, Kurumsal İletişim Sorumlusu Gökçe Öğüt’ün bilgilendirmesi eşliğinde Bölge turu ile teknik gezisini tamamladılar. 

Daha sonra şehir turu ile İzmir’in güzelliklerini görme fırsatı yaşayan öğrencilerimiz, memnuniyetlerini dile getirirken, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Nisan 2016, Pazartesi / 2430 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler