İletişim Ustalığı Zirvesi Düzenlendi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi‘nin ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Etik Topluluğunun birlikte organize ettiği, konuşmacı olarak Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstitüsü uzmanlarının katıldığı İletişim Ustalığı Zirvesi gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği zirve iki gün sürdü.

Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstitüsü’nden, “Deneyimsel Tasarım Öğretisi” Kurucusu Yahya Hamurcu, ekibi ile birlikte Deneyimsel Tasarım Öğretisi’ni katılımcılara anlattı. İki gün süren zirve ilk gününden itibaren öğrencilerimizin beğenisini kazandı. “Deneyimsel Tasarım Öğretisi” nedir, ne değildir ile başlayan ilk günden itibaren iletişimin kurmanın incelikleri ve iletişim kurma stratejileri hakkında sunumlar gerçekleştirildi. Zirve, ikinci gün yapılan 6 oturumla son buldu.

Zirvede eğitimciler Ayşenur Herkesecan, Gökçe Naz Erkötüz, Nezahat Şensoy, Havva Gök, Ülkü Koşma, Tuğba Aktaş, Selma Y. Uysal, Meryem Ayrancı, Kader Bektaş tarafından ayrı ayrı gerçekleştirilen sunumlarda, Deneyimsel Tasarım Öğretisi Nedir? İletişim nedir? Ne değildir? İletişim Çeşitleri nelerdir? Deneyimsel Tasarım Öğretisi Nedir? İletişim nedir? Ne değildir? İletişim Çeşitleri İnsan Tanıma Sanatı 1 (Temsil Sistemleri). İnsan Tanıma Sanatı 2 (Meta programlar 1) İnsan Tanıma Sanatı 2 (Meta programlar 2) Gizemli Zıtlıklar Yasası. Genel İletişim Stratejileri? İletişimde Yanılgılar/ Ego/ Zihnin Filtreleri, İletişimde Bedel, İletişimde Beklenti, Üç boyutlu İletişim Topluluk Önünde Konuşma, İnsan Tanıma Sanatı 1 (Temsil Sistemleri),İnsan Tanıma Sanatı 2 (Meta programlar 1),İnsan Tanıma Sanatı 2 (Meta programlar 2), Gizemli Zıtlıklar Yasası, Genel İletişim Stratejileri,  İletişimde Yanılgılar/ Ego/ Zihnin Filtreleri, İletişimde Bedel, İletişimde Beklenti, Üç boyutlu İletişim, Topluluk Önünde Konuşma öğretileri anlattıldı.

İki günlük yoğun eğitim sonunda konuşmacılara üniversitemiz adına Dönüşüm Konağı’na Plaket ve bütün eğitimcilere Teşekkür Belgesi takdim edildi. Program bitiminde eğitimciler üniversitemizde bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Üniversitemizin misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Nisan 2016, Pazartesi / 4625 defa okundu.

Etiketler : dpü,