Domaniç MYO Öğrencilerimiz Kazada Hayatına Kaybeden Arkadaşları ve Şehitler için Mevlid Okuttular

Domaniç Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden arkadaşları Yunus Emre Şimşek ve terör olaylarında şehit olan şehitlerimiz ile sivil vatandaşlarımız için Domaniç MYO Konferans Salonunda Mevlidi Şerif okuttular.

Kendisi de aynı günlerde bir kazada ağır yaralanan Samet Uçaner ve arkadaşları tarafından organize edilen mevlide öğrencilerin yanı sıra okul idarecileri ve öğretim elemanları da iştirak etti.

Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Grv. Bülent Gül, "Öğrencilerimiz tarafından; elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden, bizleri ve öğrencilerimizi derin üzüntü içinde bırakan Yunus Emre Şimşek'e, şehitlerimize ve sivil vatandaşlarımıza bir vefa örneği gösterilerek mevlid programı organize edilmesi hepimizi duygulandırdı. Organizasyon katkısı için İlçe Müftümüz Kemal Akpınar hocamıza da teşekkür ederiz" dedi.

Domaniç MYO Öğrencimiz Yunus Emre Şimşek (19), Domaniç’te forkliftin çarpması sonucu ağır yaralanmış hastanede 10 gün süren yaşam savaşını kaybetmişti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Nisan 2016, Pazartesi / 2011 defa okundu.

Etiketler : dpü,