Ekonomi Paneli Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Risk Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak Bilgi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ege Yazgan, Noorcm Yurtiçi Satış Müdürü Mert Yılmaz ve 3. Göz Danışmanlık CEO’su Hikmet Baydar’ın katıldığı Ekonomi Paneli gerçekleştirildi.

Özellikle Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz öğretim üyeleri ile Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Sn. Ceren Giderler’in de hazır bulunduğu etkinlik Doç. Dr. Soner Akkoç’un açılış konuşmasıyla başladı. Etkinlikte konuşmacılar ülke ekonomisinin dününü bugününü ve yarınını konuştu ve tartıştı. Piyasayı derinlemesine analiz eden katılımcılar güncel sorunların Türkiye ve Dünya ekonomilerine etkilerini de inceledi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan konuşmacılar yanlış bilinen doğruları ve Türkiye ekonomisi ile ilgili merak edilenleri öğrencilere aktardı. Etkinlik ikinci oturumun sonunda konuşmacılara teşekkür ile son buldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Nisan 2016, Salı / 2888 defa okundu.

Etiketler : dpü,