Engelsiz Hayat Topluluğumuzdan Gururlandıran Başarı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu‘nun Antalya‘da gerçekleştirdiği ve üç aşamadan oluşan Atletizm Şampiyonaları’nda Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Hayat Topluluğu (EHAT) yürütme kurulu üyesi 3 öğrencimiz organizasyon kurulunda yer aldı.

Üniversitemiz bünyesinde 2013 yılından beri faaliyet gösteren ve birçok faaliyete imza atan Engelsiz Hayat Topluluğu bir ilki daha gerçekleştirdi. İlk defa bir üniversite topluluğunun pilot uygulama olarak kabul gördüğü, yaklaşık 3200 katılımcının ağırlandığı üç aşamadan oluşan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Atletizm Şampiyonaları’nda EHAT yürütme kurulu üyesi 3 öğrencimiz organizasyon kurulunda yer aldı. Üniversitemizi başarıyla temsil etti. 

Bölge yarışmalarının gerçekleştirildiği şampiyonada; Down sendromlu, mental ve otizmli bay ve bayan sporcular yarıştı. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın “İlk defa bir üniversite topluluğu bu denli büyük bir organizasyonda yer aldı ve Dumlupınar Üniversitesi’ni en güzel şekilde temsil etti” diyerek Üniversitemize ve Kütahya’ya ziyarette bulunacağını belirtti.

Organizasyon kurulunda yer alan öğrencilerimizden EHAT Kurucu Başkanı Kaan Karataş “Böyle büyük bir organizasyonda görev almak ve Üniversitemizi böyle bir sahada temsil etmek çok gurur verici, Engelsiz Hayat topluluğumuz böyle bir organizasyonda yer alarak, ülkemiz çapında büyük projeler gerçekleştirmek için önemli bir adım atmıştır” dedi. EHAT öğrencilerimiz, organizasyon sonunda TÖSSFED Başkanı Birol Aydın’a Üniversitemiz çini tabağını sunduktan sonra bir teşekkür şilti alarak bu birlikteliğin devam etmesini temenni ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Mart 2016, Perşembe / 2794 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler