Bilek Güreşi Takımımız 3. Oldu

Antrenörlüğünü Arş. Gör. Adem Yapıcı’nın, Yardımcı Antrenörlüğünü Arş. Gör. Utku Işık’ın yaptığı Bilek Güreşi Takımımız 3 Bayan ve 6 Erkek sporcu ile Üniversitelerarası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’na, katıldı.

Bayanlar sol kol müsabakalarında 50 kiloda sporcumuz Nurşen Şimşek 7., 55 kiloda sporcumuz Aysun Karakurt 4., 60 kiloda sporcumuz Fatmanur Gürakan 5., Bayanlar sağ kol müsabakalarında  sporcumuz Aysun Karakurt 3.’lük derecesi elde etti. Erkekler sol kol müsabakalarında 55 kiloda sporcumuz Alim Reis Demirel 5., 60 kiloda sporcumuz Göksen Ansen Atıcı 6., 65 kiloda sporcumuz Gökhan Taşpınar 1., 70 kiloda sporcumuz Mehmet Ürküt 2., 75 kiloda sporcumuz Iusuf Lutfıev 7., Erkekler sağ kol müsabakalarında  55 kiloda sporcumuz Alim Reis Demirel 5., 60 kiloda sporcumuz Göksen Ansen Atıcı 3., 65 kiloda sporcumuz Gökhan Taşpınar 2., 70 kiloda sporcumuz Mehmet Ürküt 1., 75 kiloda sporcumuz Iusuf Lutfıev 5.’lik derecesi elde etmiştir. 52 Üniversiteden 370 sporcunun katıldığı şampiyonada bu sonuçlarla Üniversitemiz Erkek takımı toplamda 51 puan alarak Türkiye 3.sü oldu.

Takımızın bu başarıyı kazanmasında emeği geçen Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Doç. Dr. Ercan Taşkın, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Adnan Ersoy’a katkılarından dolayı teşekkür eder, sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Mart 2016, Çarşamba / 3067 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü islami ilimler fakültesi,