Emet Meslek Yüksekokulumuz Çanakkale Şehitlerini Andı.

18 Mart Çanakkale Zaferi Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz tarafından Emet Termal Resort Otel’de “Çanakkale Geçilmez” tiyatro gösteri sergilendi.

Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin ve Emet halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Çanakkale şehitleri ve tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Öğr. Gör. Âdem Karakaş’ın desteği ile üç aylık bir çalışma sonucunda hazırlanan oyunda, Çanakkale Savaşı ve savaşın görünmeyen yüzü olan cephe gerisinde yaşanan hayat hikâyeleri hem gidenlerin hem de kalanların penceresinden anlatılıyor. İsimsiz kahramanların, şehitlerimizin bu destanı nasıl yazdıklarını sahnede canlandırılarak, Çanakkale Destanı’nın unutulmaması gerektiği seyirciye aktarılıyor.

Etkinlik sonunda konuşan Yüksekokul Müdürümüz Sayın Yrd. Doç. Dr. Hasan Bircan, öğrencilerin büyük bir özveriyle hazırladıkları oyun ile Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl  dönümünü zafere yakışır bir şekilde kutlandığını ifade ederek, desteklerinden dolayı Emet İlçe Kaymakamlığı’na, Emet Garnizon Komutanlığı’na, Emet Belediyesi’ne ve Emet Termal Resort Otel ailesine ve büyük ilgi gösteren Emet halkına teşekkür etti.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Mart 2016, Pazartesi / 1651 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler