Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Medeniyet Araştırmaları Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak Eğitimci Yazar Kadir Keskin‘in katıldığı Gençlerin Hayal Dünyasından Gerçek Hayata Pişmanlık İçerisinde Uyanışları Konferansı düzenlendi.

Konferansta Kadir Keskin şunları söyledi: “Üç türlü bilgi edinme yolu vardır. Akıl yoluyla, araştırma yoluyla, bir de tecrübe ile bilgi ediniriz. Gençler en çok hatayı ortaokul, lise ve üniversite yıllarında yapar. İnsan için doğum ve ölüm tarihleri en önemli tarihlerdir. Mühim olan onun nasıl doldurulması gerektiğidir.”

Konferansta 50 yıllık eğitimcilik kariyerinde elde ettiği tecrübeleri paylaşan Kadir Keskin, sorduğu sorulara doğru cevap veren katılımcılara yazdığı kitaplarını hediye olarak takdim etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Mart 2016, Perşembe / 1895 defa okundu.

Etiketler : dpü,