Y Kuşağına Yönelik Yönetim İstihdam ve Kariyer Politikaları Semineri

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Üniversite Sanayi Kamu İş Birliği Geliştirme Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak Prof. Dr. Ali Akdemir‘in katıldığı Y Kuşağına Yönelik Yönetim İstihdam ve Kariyer Politikaları Semineri düzenlendi.

Seminerde konuşan Prof. Dr. Ali Akdemir şunları belirtti: “Y kuşağı diğer kuşaklardan daha farklı bir kuşak. Diğer kuşaklarla çatışan, iddialı bir kuşak. Bilgisayar teknolojileriyle yetişmiş bir kuşak. Ülkelerin Y kuşağından kaliteli bir şekilde yararlanabilmesi için yöneticiler onları çok iyi değerlendirmeli.”

Yaptığı sunumda Y kuşağı hakkında bilgilendirmede bulunan Prof. Dr. Ali Akdemir Y kuşağının iş dünyasını nasıl etkileyeceğini örneklerle anlattı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Mart 2016, Perşembe / 2395 defa okundu.

Etiketler : dpü,