Altıntaş MYO’da Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Gerçekleştirildi

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ve Öğretim Görevlisi Meryem Uslu birlikteliğinde, MYO konferans Salonu’nda anma programı düzenlendi. Öğrencilerimizin büyük özveri ile hazırlayıp sundukları program, protokol tarafından büyük ilgi gördü. Ak Parti Kütahya Milletvekili Av. İshak Gazel, Altıntaş Kaymakamı Mehmet Alparslan, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Altıntaş ilçemizde görevli Savcı, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü, Ak Parti İlçe Başkanı, Altıntaş Müftüsü, Hastane Müdürü, Ziraat Bankası Müdürü programa teşrif eden davetliler arasındaydı. Altıntaş halkının ve MYO öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen anma programında çeşitli etkinliklerle 101. Yıldönümünde Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimiz hayırla ve saygıyla anıldı.

İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşu ile başlayan programda önce Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları’nın ardından da Ak Parti Kütahya Milletvekili Av. İshak Gazel’in konuşmalarıyla devam edildi. Çanakkale Zaferi ile ilgili Öğr. Gör. Ömer Karakaş’ın Çanakkale Zaferi ile ilgili tarihi sunumunun ardından video gösterimi yapıldı.

MYO öğrencilerimizin hazırladıkları “Şehit Askerin Mektubu” ve “Asker Uğurlama” skeçleri izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Çanakkale türküleri okulumuz öğrencileri tarafından seslendirildi. Öğrencilerimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Destanı” ve Necmettin Halil Onan’ın “Dur Yolcu” adlı şiirlerini seslendirdi. Program “Dur Yolcu” şiiri eşliğinde yapılan bayrak gösterisi ile sona erdi. Emeklerinden dolayı öğrenci arkadaşlarımıza ve hocamıza, değerli katılımlarından dolayı da konuklarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Mart 2016, Çarşamba / 1953 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler