Simav Meslek Yüksekokulumuzun Geleneksel Kahvaltılı Toplantısı Yapıldı.

Simav Meslek Yüksekokulumuzda geleneksel hale gelen sabah kahvaltılı toplantı Akademik ve İdari personelimizin tamamının katılımı ile gerçekleşti. Meslek Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Rüştü Güntürkün‘ ün daveti üzerine Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve Hayırsever İşadamı Dr. İbrahim Naci Eren kahvaltımıza teşrif etti.

Kahvaltının sonunda söz alan  Belediye Başkanı Sayın Süleyman Özkan,  davetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Meslek Yüksekokulumuzun sorunlarını, görüş ve önerilerini yerinde dinleme fırsatı bulduğu için teşekkür etmiştir. Hayırsever İşadamı Dr. İbrahim Naci Eren söz alarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Allah ömür verdiği sürece Üniversitemizin yanında olacağını ve imkânları ölçüsünde yardıma devam edeceğini ve her türlü desteği vereceğini belirtti. Müdürümüz de kendilerine davetimize katılmalarından  ve Meslek Yüksekokulumuza yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür etmiştir.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Mart 2016, Çarşamba / 1944 defa okundu.

Etiketler : dpü,