Düşünme Odaklı Eğitim Konferansı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü tarafından konuşmacı olarak Prof. Dr. Ahmet Doğanay’ın katıldığı Düşünme Odaklı Eğitim Konferansı düzenlendi.

Konferansta Prof. Dr. Ahmet Doğanay niçin düşünme odaklı eğitime ihtiyacımızın olduğunu, düşünmenin ne olduğunu, hangi boyutlardan oluştuğunu ve düşünme odaklı eğitim için nelerin yapılması gerektiğini belirterek şunları söyledi: “Bilgi çok hızlı bir şekilde değişiyor ve çoğalıyor. Bir makalede insanlığın var olduğundan beri kimya alanındaki bilgi birikimi son iki yılda ikiye katladığı belirtildi."

Uygarlık tarihi, yaratıcılık için bilgi, eleştiri ve farklı bir bakış açısının olması gerekliliğini göstermiştir diyen Prof. Dr. Ahmet Doğanay sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaratıcı enerjinizi ortaya koyabilmek için yeni şeyler, özgün şeyler yapmalısınız.”

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Mart 2016, Çarşamba / 1883 defa okundu.

Etiketler : dpü,