Darbeler Kıskacında Türkiye Siyaseti

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Üniversiteli Aktif Gençlik Topluluğu tarafından konuşmacı olarak TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Kütahya Milletvekili İshak Gazel’in katıldığı Darbeler Kıskacında Türkiye Siyaseti Konferansı düzenlendi.

Konferansta konuşan İshak Gazel şunları söyledi: “20. Yüzyıl sadece teknolojik gelişmelerin değil en acımasız paylaşım savaşlarının yaşandığı yüzyıldır. Büyük Şair Neruda’nın “Acılardan daha büyük bir yer yoktur / Bir tek evren var, o da kanayan bir evren” diye belirttiği bir dünyada yaşıyoruz.”

Yapılan darbelerin tamamı siyasetin zayıflamasına neden olmuştur diyen İshak Gazel sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti hükümeti kuruluncaya kadar mekanik darbeler süreci yaşanmıştır. Türkiye siyasi tarihi, darbelerle mücadele tarihidir. Yaşadığımız bu süreçte, halen bazı odaklar hükümeti yıpratma çabalarına devam etmektedir. Darbeciler ne olursa olsun tarihin tozlu sayfalarında kalacak. Kimse onları hatırlamayacak. Darbelerin arkasında yabancı bağlantılar vardır. Hiçbir darbe sadece iç unsurlarla gerçekleşmez.”

Konferansın sonunda, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Kütahya Milletvekili İshak Gazel katılımcılardan gelen soruları cevapladı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Mart 2016, Çarşamba / 2400 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler