Anı Tur, DPÜ‘lü Genç Turizmcilerle Buluştu

Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulumuzun organizasyonu ve Anı Tur yetkililerinin katılımıyla Anı Tur Genç Turizmciler ile Buluşuyor Semineri, DPÜ Tavşanlı Yerleşkesi‘nde gerçekleştirildi.

Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Ertan Aslan, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Yasemin Tekin, Araştırma Görevlisi İbrahim Akça ile yüksekokul öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde konuşmacı olarak yer alan Anı Tur'un Marmara, Ege ve Akdeniz Bölge Direktörleri, katılımcılara seyahat acenteliği ve Anı Tur firması hakkında bilgiler verdiler. Yer hizmetleri, tesis rehberliği ve transport departmanı çalışma koşullarının yanı sıra bilgi, birikim ve tecrübelerini öğrencilere aktaran yetkililer, öğrencilerin ilgili departmanlar, hizmet verilen destinasyonlar ve çalışma koşulları ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Seminer sonunda Anı Tur'da staj yapmak isteyen öğrencilere başvuru formu dağıtılarak yüz yüze görüşmeler gerçekleştirildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Mart 2016, Pazartesi / 2645 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler