Üniversitemizde AB Projeleri Uygulamalı Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi.

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Zafer Kalkınma Ajansı’nın “Teknik Destek Çağrısına” yazılan “AB Projeleri Uygulamalı Yazma Eğitimi” Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğitmen Şenol KARABALTAOĞLU tarafından verilen 5 günlük eğitim süresince, Ulusal ve Uluslararası Fon kaynakları, Erasmus+ KA1 ve KA2 Projeleri, Jean Monnet Burs Programı gibi fırsatlar hakkında bilgi verilmiş olup gruplar halinde çalışılarak uygulamalı bir eğitim yapılmıştır. Üniversitemizin farklı fakültelerinden gelen akademisyenler tarafından üretilen proje fikirleri, ilgili proje formları üzerinde değerlendirilerek katılımcılara geri dönüt sağlanmıştır. Alınan bu eğitimle hem üniversitemizin uluslararası platformda daha etkin bir şekilde yer almasına hem de TR33 Bölgesinin gelişmesine katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Mart 2016, Salı / 2442 defa okundu.

Etiketler : dpü,