Domaniç Meslek Yüksekokulumuzdan Teşekkür Plaketi

Domaniç Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Grv. A. Bülent Gül, Domaniç Meslek Yüksekokulumuza katkılarından dolayı Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ile Ziraat Bankası Müdürü Ertan Erkalp‘e teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ile Ziraat Bankası Müdürü Ertan Erkalp'i makamlarında ziyaret eden Bülent Gül, Domaniç Meslek Yüksekokulumuzun bir kısım ihtiyaçlarının karşılanması konusunda desteklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Gül, Domaiç Meslek Yüksekokulumuzun ilçe için önemli bir eğitim kurumu olduğunu, bu eğitim kurumunun daha iyi hizmet verebilmesi için yerel idarelerin ve kuruluşların desteğine her zaman ihtiyaç duyulduğunu sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ve Ziraat Bankası Müdürü Ertan Erkalp de, Domaniç MYO Müdürümüz Gül'e nezaketinden dolayı teşekkür ederek, Domaniç MYO'na desteklerinin her zaman süreceğini ifade ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Şubat 2016, Pazartesi / 1930 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü dumlupınar meslek yüksekokulu,