Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzda Çorba İkramı Başladı

Tavşanlı Belediyesi ile Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuz arasındaki işbirliği kapsamında planlanan projelerden biri olan Çorba Çeşmesi Projesi hayata geçti. Tavşanlı Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzda her sabah saat 8:30’ dan itibaren 350 kişiye çorba ikram edecek.

Belediye Başkanı Mustafa Güler “Yakın zaman önce Rektörümüz Remzi Gören ile imzaladığımız protokol neticesinde sosyal ve kültürel etkinlikler konusunda iş birliğine gittik. Öğrenci kardeşlerimiz için hazırlanan Çorba Çeşmesi ile gençlerin sabah saatlerinde derslerine başlamadan önce bir bardak çorba içerek sınıflarına gitmesini istedik. İlk gün Tavşanlı ve yöremizin geleneksel tatlarından tarhana çorbası ikramında bulunduk. Bu tür sosyal projelerin artarak sürdürülmesi konusunda üzerimize düşeni yapacağız,” dedi.

Çorba çeşmesinde ilk günün menüsünde geleneksel lezzetimiz tarhana yer alırken, Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzda eğitim alan gençler için Çorba Çeşmesi’nden her gün farklı bir çorba akacak. Tüm öğrencilerimizi çorbalarını içmeye davet ediyoruz.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Şubat 2016, Pazartesi / 2149 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler