Kolejimiz Başarılarını Arttırarak Devam Ettiriyor

“Doğamızı ve doğallığımızı sürdürdüğümüz müddetçe başarımızın artarak devam edeceğine inancımız tamdır.”

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, 2015-2016 eğitim öğretim 1. dönem 8. sınıf TEOG sınavında Türkiye birincisi olan Özel Dumlupınar Koleji öğrencileri Zehra Irmak Ağca ve Yiğitcan Kabay'ı makamında tebrik etti.

Bir süre öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Özel Dumlupınar Koleji’nin eğitim odaklı bir okul olduğunu her yıl elde edilen birinciliklerin tesadüf olmadığı söyledi. Öğrencilere okulunuzu tek kelime ile özetleyin diye soran Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'e öğrencilerden Yiğitcan Kabay, 'başarı' diye cevap verirken Zehra Irmak Ağca 'tek kelime değil fakat iki kelime söyleyeceğim ‘ikinci evim' cevabını verdi.

Başarılarınızın 2. TEOG sınavında da devam etmesini diliyorum. Bahtınız ve yolunuz açık olsun diyen Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören son olarak “Doğamızı ve doğallığımızı sürdürdüğümüz müddetçe başarımızın artarak devam edeceğine inancımız tamdır” dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Şubat 2016, Perşembe / 4717 defa okundu.

Etiketler : dpü,