Ahmet Yakupoğlu Buluşmalarının 3.sü Gerçekleşti.

Fen Edebiyat Fakültemiz tarafından organize edilen Ahmet Yakupoğlu buluşmalarının 3.sü Ahmet Yakupoğlu Müzesi’nde Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Anıl İça ve sanatsever davetli gurubunun katılımıyla gerçekleşti.

Konuk olan Emekli İl Kültür Müdürü Ahmet Yıldız, Ahmet Yakupoğlu ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Ardından, Fen Edebiyat Fakültesi Fakülte Sekreterimiz Abdullah Şen ve ekibinin dinleyenlere huzur veren ney dinletisiyle program sona erdi.

Etkinliğin ardından Üniversitemizden yapılan açıklamada şunlar belirtildi: “Bu etkinliğin düzenlemesindeki amaç; bu evin ışığının devamlı yanması ve fırçasını, sazını alan her sanatkârın burada gelip çalışmalar yaparak bu mekânı canlı tutmasıdır.”

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Şubat 2016, Cuma / 2334 defa okundu.