Domaniç Meslek Yüksekokulumuz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitim İşbirliği Protokolü İmzaladı

Domaniç Meslek Yüksekokulumuz ile Domaniç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim İçin İşbirliği Protokolü imzaladı. Domaniç Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Grv. A. Bülent Gül, imzalanan işbirliği protokolü ile liselerin ihtiyaç duyabileceği hizmetler için eğitim öğretim değerlendirmesi, seminer ve uygun görülen projelere uygun şartlarda uzmanlık desteği sağlanacağını, lise öğrencilerinin üniversite imkânlarından yararlandırılacağını ifade etti.

İşbirliği protokolü çerçevesince Domaniç Meslek Yüksekokulumuz imkanları kapsamında öğretim elemanlarının lise öğrencilerine ders verebileceklerini, vizyon kazandırma ve kariyer planlamalarına yönelik etkinlikler yapılabileceğini belirten Öğr. Grv. Bülent Gül, Üniversite ve liseler tarafından ulusal veya uluslararası kaynaklardan finanse edilecek ortak projelerin yapılabileceğini kaydederek ilk defa üniversiteyi kazanan öğrencilerle ilgili karşılaştıkları zorluklar konusunda bilgilendirmeler yapılacağını ifade etti.

Domaniç Meslek Yüksekokulumuz ile imzalanan eğitim işbirliği protokolünün hayırlı neticelere vesile olmasını temenni eden Domaniç İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin de, eğitim işbirliği protokolünün uygulanmasının, liselerimizde okuyan öğrencilere ufuk açacağına inandığını söyledi.

Yapılan işbirliği protokolünün, Domaniç Çok Programlı Anadolu Lisesi, Domaniç İmam Hatip Lisesi ile Domaniç Anadolu Lisesini kapsadığı bildirildi. Eğitim İşbirliği protokolü, Domaniç İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin ile Domaniç MYO Müdürümüz Öğr. Grv. A. Bülent Gül tarafından imzalandı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Şubat 2016, Cuma / 2166 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler