Altıntaş Meslek Yüksekokulumuzdan Huzurevi Ziyareti

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri huzurevi ziyaretlerine bu yıl da devam etti. Kütahya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne Öğretim Görevlimiz Meryem Uslu ve öğrencilerimiz ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret programına katılan öğrencilerimiz duygularını: “Onlarla yaşama dair sohbetler ederek mutlu olduklarını, fırsat buldukça her zaman ziyaretlerine gitmeyi, onların hikâyelerini dinleyerek onlarla mutlu olup onlarla hüzünlendiklerini” ifade etti. Öğrencilerimiz huzurla oradan ayrılırken dünyadaki en güzel şey bir anne ve babanın varlığı olduğu ve herkesin mutlaka huzurevlerini ziyaret etmeleri gerektiğini vurgulayarak öğrencilerimiz bu anlamlı ziyareti organize ettiğinden dolayı Öğretim Görevlisi Meryem Uslu'ya teşekkür ederek çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Huzurevi görevlileri, öğrencilerin ziyaretlerinden hem kendilerinin hem de yaşlıların mutlu olduğunu söyleyerek teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Ocak 2016, Pazartesi / 2741 defa okundu.

Etiketler : dpü,