İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından Üniversite Personeline ve yarı zamanlı çalışan öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi. Üç oturumda gerçekleştirilen eğitimlere toplam 610 personel ve öğrenci katıldı.

Sekiz saatlik eğitim sonunda sertifikalandırılacak personel ve öğrencilerin eğitimleri Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Prof. Dr. Cem Şensöğüt, Doç. Dr. Ali Uçar, Doç. Dr. Cengiz Yenikaya ve Teknik Öğretmen İsmail Baş tarafından yürütüldü.

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Doç. Dr. Hakan Aykul; Çalışan eğitimlerinin belirli aralıklarla devam edeceğini, bununla beraber iş sağlığı ve güvenliği kapsamında gelen talepler doğrultusunda ve ihtiyaç olması halinde çeşitli konulara yönelik olarak eğitim programları açılacağını bu noktada Üniversitemiz Afet ve Acil Durum Yönetimi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile ortak çalışma yapılacağını belirtti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Aralık 2015, Cuma / 5828 defa okundu.

Etiketler : dpü,