Üniversitemiz Okul Öncesi Öğrenciler için Seramik Atölye Çalışmaları Başlattı

Mühendislik Fakültemiz girişimcilik ofislerinde 4-7 yaş grubu öğrenciler için Seramik Atölye Çalışmaları başlattı. Bu kapsamda Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü mezunlarından ve Endüstri Mühendisliği Bölümü yüksek lisans öğrencisi Ebru Bağcı ile başlayan dersler Hatice Fındık ve Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Muhammet Ilgın ve öğrencilerinin desteği ile devam etmektedir. Çalışmalar altı hafta sürecektir.

Proje yürütücüsü Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Şafak Kırış, Mühendislik Fakültesi çalışanlarının çocuklarına yönelik başlatılan sosyal sorumluluk faaliyetinin diğer fakülte çalışanları tarafından da büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Aralık 2015, Cuma / 5532 defa okundu.

Etiketler : dpü,