Çinikent Özel Eğitim Ve Mesleki Eğitim Merkezi Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Çinikent Özel Eğitim Ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Geleneksel El Sanatları Bölümü ve Tasarım Bölümlerini rehber öğretmenleri ile ziyarete gelen öğrenciler, bu bölümlerdeki meslekler ile ilgili bilgi alarak ve yapılan ürünleri incelediler. Özellikle engelli çocuklarımızın eğitimlerinde geri kalmaması için, onların fark edilip topluma kazandırılması, hayatlarını sürdürebilmek için meslekleri tanımalarının, kendileri için önemli olduğunu vurguladılar.

Geleneksel El Sanatları Bölümü ve Tasarım Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Birnaz Er, Öğr. Gör. Çiğdem Yavlal, Öğr. Gör. Fikret Aydoğdu, Öğr. Gör. Ayşen Arat, Okutman Tamer Bilgiç zihinsel engelli çocuklarda farkındalık yaratmak için yaptıkları çalışmaları onlarla paylaşmaktan ve onları yüksekokul öğrencileriyle bir araya getirmekten mutlu olduklarını belirttiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Aralık 2015, Cuma / 2603 defa okundu.

Etiketler : dpü,