Yüksek Öğrenim Gençliğinin Sorunları Ve Çözüm Önerileri Toplantısı

Kütahya Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün her yıl düzenlediği “Yüksek Öğrenim Gençliğinin Sorunları ve Çözüm Önerileri“ ile ilgili toplantısı Gençlik Merkezinde yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Sedat Oktar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Üniversitemizi temsilen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında Şube Müdürü Ali Akyol ve ilimizden çeşitli protokol katıldı.

Öğrenci Konsey Başkanlığı, Topluluk ve Okul Temsilcilerinin davet edildiği toplantıda, öğrencilerden genel olarak  barınma, ulaşım zorluğu ve güvenlik alanlarında gelen soruları ilgili kurum sorumluları cevapladı. Sorunları tek tek not aldıran Vali Yardımcımız kısa sürede bu sorunlara çözüm bulunacağını dile getirdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Aralık 2015, Perşembe / 1782 defa okundu.

Etiketler : dpü,