Emet Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Bölümü’nden Çocuk Evleri Sitesi’ne Ziyaret

Emet Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İbrahim Halil Saraç nezaretinde Sosyal Hizmet Dersi kapsamında Kütahya il merkezinde bulunan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Çocuk Evleri Sitesi Müdür Yardımcısı Temur Uzunca tarafından karşılanan öğrencilerimiz, evleri ziyaret ederek çocuklarla tanışma ve konuşma fırsatı yakaladı. Kurumun Konferans Salonu’nda, Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Kadir Ergani tarafından kurumun işleyişi ve kurumda kalan çocuklar hakkında bilgi verildi. Ayrıca Kurum Müdürü Kadir Ergani ve Müdür Yardımcısı Temur Uzunca öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.

Sosyal Hizmet Dersi kapsamında gerçekleştirilen teknik geziden öğrenciler memnuniyetlerini dile getirirken, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Aralık 2015, Perşembe / 1986 defa okundu.