Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları Semineri

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Robot Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzmanı Arda Kırankabeş’in katıldığı Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları Semineri düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe ilgi yoğundu.

Arda Kırankabeş Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları hakkında bilgiler vererek bakanlığın destekleri konusunda öğrencileri aydınlattı. Arda Kırankabeş yaptığı sunumda San-Tez Programı, Tekno Girişim Sermaye Desteği, Teknolojik Ürünlerin Tanıtımı ve Pazarlanması Destek Programı, Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı hakkında bilgiler verdi. Arda Kırankabeş bu programa kimler, nasıl başvurabilir? Destek nasıl sağlanır? Gibi sorulara cevap vererek öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Aralık 2015, Perşembe / 3437 defa okundu.

Etiketler : dpü,