Üstün Satış Pazarlama Teknikleri, İş Dünyası, Motivasyon Ve İkna Kabiliyeti Söyleşisi Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Risk Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak Ercan Telci’nin katıldığı Üstün Satış Pazarlama Teknikleri, İş Dünyası, Motivasyon ve İkna Kabiliyeti Söyleşisi düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe ilgi yoğundu.

Gerçekleşen etkinlikte konuşan Ercan Telci iş dünyası hakkında dinleyicileri bilgilendirdi. Satış ve pazarlama hakkında yaşanan son gelişmelere de değinen Ercan Telci pazarlama sektöründe kariyer yapmak isteyenlere önemli tecrübelerini paylaştı. Etkili iletişim ve ikna üzerine de değerlendirmelerde bulunan Ercan Telci; pazarlama sektöründe çalışmak isteyen öğrencilere karşılaşılan her durumu ve sorunu detaylı olarak düşünebilmelerini, olayları 360 derce yorumlayabilmeleri için kendilerini çok iyi geliştirmelerini söyledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Aralık 2015, Perşembe / 2213 defa okundu.

Etiketler : dpü,