Engelsiz Hayat Topluluğumuz Engelli Öğrencilerin Hayallerini Renklendirdi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Engelsiz Hayat Topluluğu ve Kütahya Gönüllüler Topluluğu 40 kişilik bir ekiple Çinikent Zihinsel Engelliler Okulu Spor Salonu’nu boyayarak çocukların sevdiği çizgi film karakterleriyle süsledi.

Bu önemli etkinlik hakkında açıklama yapan Engelsiz Hayat Topluluğu Başkanı Kaan Karataş şu söyledi: “Kendi aramızda görev dağılımı yaptık. Bir grup arkadaşımız spor salonunun duvarlarına resim çizip boyarken diğer bir grup arkadaşımız derslere katılıp çocuklarla yüz boyayıp oyunlar oynayıp etkinliklerde bulundu.

Günün sonunda yapılan boyama çalışmaları ile spor salonu, çocukların sevebileceği çizgi film karakterleri ile güzel, sıcak ve samimi bir ortama dönüştü. Önlerinde zor bir yaşam olan çocukların yüzünü güldürebilmek için yaptığımız bu çalışmayla onlara güzel bir hediye vermiş olduk.  Bizi ağırlayan Çinikent Zihinsel Engelliler Okulu’na teşekkür ederiz.”

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Aralık 2015, Salı / 2280 defa okundu.

Etiketler : dpü,