Work and Travel ve Verimlilik Günü Etkinliği Düzenledi.

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Endüstri Verimlilik Topluluğu tarafından, konuşmacı olarak Burak Güner ve Tolga Cem Küçükyılmaz’ın katıldığı Work and Travel ve Verimlilik Günü Etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe ilgi yoğundu.

Work and Travel hakkında konuşan Burak Güner Work and Travel’a başvuru ve evrakların hazırlanması süreçleri hakkında bilgi verdi. Work and Travel ile Amerika’da yaşadığı tecrübelerini dinleyicilere anlattı. Öğrencilerin Work and Travel’a katılmalarını öğütleyen Burak Güner; İngilizcenizin gelişmesi için Work and Travel veya Erasmus gibi değişim programları mükemmel fırsattır. Work and Travel ile öğrenci arkadaşlar hem yabancı kültür görecekler hem de yabancı dilleri gelişecek dedi.

Verimlilik Günü Etkinliğinde konuşan Tolga Cem Küçükyılmaz, teknoloji hakkında özelliklede bilgi teknolojilerindeki son gelişmeleri anlatarak öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Aralık 2015, Cuma / 3296 defa okundu.

Etiketler : dpü,