İş Dünyası Endüstri Mühendisliği

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı IEEE Topluluğumuz tarafından İş Dünyası Endüstri Mühendisliği Semineri düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak İrfan Sarıcı, Fatih Özdil, Tolga Özel, Uğur Turan katıldı.

Etkinlikte konuklar, kendilerini geliştirme konusunda öğrencilerimize tavsiyelerde bulunarak yaptıkları çalışmalar hakkında önemli bilgiler verdi. Endüstri mühendisliği hakkında dinleyicilerin merak ettiği noktalara değinen konuklar endüstri mühendislerinin ne iş yaptıklarını, bir endüstri mühendisinin hangi nitelikleri barındırması gerektirdiğini, iş ortamında karşılaşılan sorunlar ve bunların çözüm yolları hakkında bilgiler verdi.

Yoğun katılımın gözlendiği etkinlikte dinleyiciler katılımcılara vermiş oldukları önemli bilgiler ve başarının ipuçları için konuklara teşekkür ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Aralık 2015, Çarşamba / 2223 defa okundu.