AK Parti Milletvekili Şükrü Nazlı Simav Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret Gerçekleştirdi

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Simav İlçe ziyareti kapsamında Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarete Milletvekilinin yanı sıra Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner ve Özel İdare Müdürü Recep Yalçın katıldı.

Milletvekili Şükrü Nazlı ve beraberindeki heyet Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün'den Yüksekokulumuzun faaliyetleri, sorunları, ihtiyaçları vb. konularda bilgi alarak Yüksekokulumuza her türlü desteği vereceklerini beyan ettiler. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, Milletvekili Şükrü Nazlı ve beraberindeki heyete Meslek Yüksekokulumuza yaptıkları ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Aralık 2015, Salı / 1975 defa okundu.

Etiketler : dpü,