Hyundai Assan Otomobil Fabrikasına Teknik Gezi

Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzun Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Programı öğrencileri için Kocaeli Ali Kahya‘da bulunan Hyundai Assan otomobil fabrikasına teknik gezi düzenlendi. Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Akif Kunt, Öğr. Grv. Serkan Akan ve idari personel Şef Ali Ayaz nezaretinde Otomotiv programı öğrencilerimiz fabrikanın kalıp, kaynak, boyahane, montaj ve test kısımlarını gördü, müfredatlarında yer alan pek çok konunun uygulamalarını yerinde inceledi.

Fabrikayı tanıtan Bayram Kamer Küçükislamoğlu  "Sizler fabrikamızın potansiyel iş gücüsünüz. Yıllık üretim hedefimizin 220 bin araç olduğu bu günlere 60 bin üretim kapasitesinden geldik. Bu hedeflere sizlerin katılımlarıyla daha rahat ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Hyundai ailesinde sizleri görmek isteriz" sözleriyle düzenlemiş olduğumuz teknik geziden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Akif Kunt "Burada müfredatımızda yer alan pek çok konunun teknolojik uygulamalarını inceledik. Okulumuz adına öğrencilerimize ilerleyen yıllarda daha iyi eğitim vermek adına teknik doküman taleplerimiz oldu. Her bakımdan amacına ulaşan bir gezi oldu" sözleriyle teknik gezi ile ilgili duydukları memnuniyeti ifade etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Aralık 2015, Pazartesi / 2499 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler