KOSGEB Kütahya Müdürlüğünün Altıntaş Meslek Yüksekokulumuza Ziyareti

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuzda KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) tarafından yürütülen Girişimcilik Destek Programı ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin konu alındığı bir program gerçekleşti. Girişimcilik Destek Programının tanıtılması amacıyla KOSGEB Kütahya Müdürü Yaşar Yıldırım ve Uzman Mustafa Balçın’ın katılımıyla gerçekleşen programa Yüksekokulumuzun idari ve akademik personeli ile tüm bölümlerden öğrencilerimiz katıldı.

Tüm programlardan öğrencilerin katılımlarının gözlemlendiği sunumda, KOSGEB Müdürü Yaşar Yıldırım ve Uzman Mustafa Balçın öğrencilerden ve hocalarımızdan gelen soruları da cevaplandırdı. Öğrencilerimizin ve hocalarımızın özellikle Girişimcilik Destek Programı ile ilgili sorular sormaları, sunumun interaktif bir şekilde gerçekleşmesini ve de amacına ulaşmasını sağladı. KOSGEB tarafından yürütülen diğer destek programları hakkında da bilgi verildi.

Girişimcilik Destek Programına başvurabilmek için “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin” tamamlanmasının ve ilgili katılım belgesini almanın ön şart olduğunu belirten Uzman Mustafa Balçın, Dumlupınar Üniversitesi ile KOSGEB arasındaki protokole göre örgün öğretim programlarında alınan Girişimcilik derslerini alan öğrencilerimizin de ilgili katılım belgesini alacaklarını belirtti.

Katılımlarından dolayı KOSGEB Kütahya Müdürü Yaşar Yıldırım ve Uzman Mustafa Balçın’a, programın gerçekleşmesi adına girişimlerinden dolayı Doç. Dr. Eyyüp Gülbandılar, Yrd. Doç. Dr. Aysel Gülbandılar ve Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları hocalarımıza Altıntaş Meslek Yüksekokulu adına bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Aralık 2015, Pazartesi / 2961 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler