DPUMobil Uygulaması Yayınlandı

Üniversitemizin resmi mobil uygulaması DPUMobil yayına alındı. Birçok özelliğe sahip uygulamaya Android Marketten ücretsiz olarak ulaşılmaktadır.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız tarafından oluşturulan uygulama sayesinde, Üniversitemizdeki haber, duyuru ve etkinlik içerikleri; birimlerin web sayfalarında yayına alındıkları anda, uygulama sayesinde tüm telefonlara bildirim olarak düşmekte ve kullanıcılar diledikleri birimlere abone olarak o birimin içeriklerini takip edebilecekler.

Ayrıca DPUPortalımızda yer alan, akademisyenlerimiz tarafından girilen akademik içeriklere de mobil uygulama üzerinden kolaylıkla ulaşılabilmektedir.  Radyo Dumlupınar, DPUBilgi, Telefon Rehberi, Yemek Listesi, Hava Durumu ve daha birçok özelliği ile DPUMobil, bu alanda yapılmış uygulamalar içerisinde en iyi özelliklere sahip uygulamalardan biri olarak öne çıkmaktadır.

İlk aşamada Android versiyonu yayına alınan uygulamanın,  kısa bir süre sonra İOS versiyonu da yayınlanacaktır.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Kasım 2015, Pazartesi / 2208 defa okundu.

Etiketler : dpü,