Radyo Dumlupınar’ın 11. Yıl Kutlamaları Kapsamında Hayko Cepkin Söyleşisi Düzenlendi.

Üniversitemizin radyosu olan Radyo Dumlupınar’ın düzenlediği Hayko Cepkin Söyleşisi gerçekleştirildi. Düzenlenen söyleşiye çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerden gelen sorulara cevap olarak Hayko Cepkin şunları söyledi: “Bu mesleği yapmasaydım tiyatrocu olmayı düşünürdüm. Müzik olarak Klasik Batı Müziği’ni dinlerim. Onun haricinde film müziklerinden hoşlanırım. Birçok film teklifi geldi; fakat vizyon eksiğimiz var. Bana gelen tekliflerin %98’ini reddederim. Fakat tarzım değilmiş gibi görünen değişik projelerde yer almak isterim.

Türkiye şartlarında böyle bir müzik yapmaya karar verdiğim zaman ilk aldığım tepkiler tabi ki olumsuz oldu. Fakat ben başarılı olacağıma inandım ve başarısız olacağımı hiç düşünmedim. İstikrar başarıyı eninde sonunda getirir. Önemli olan insanın kendisini ifade etmesidir. Sahnede utanma olmaz. Sahne, kendinizi en rahat ifade edeceğiniz yerdir.”

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Kasım 2015, Perşembe / 4111 defa okundu.

Etiketler : dpü,