İnşaat Topluluğumuz 3. Köprü-Otoyol Şantiyesinde

İnşaat Topluluğumuz İstanbul 3. Köprü ve Otoyol Projesi Şantiyesinde incelemelerde bulunmak ve Eğitim Semineri almak üzere Sarıyer Garipçe şantiyesine teknik gezi düzenlediler. Yapılan bu teknik geziye İnşaat Topluluğu Danışmanımız ve Bölüm Başkan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Nuran Bağırgan, Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. M. Sami Döven ve Yrd. Doç. Dr. Burak Kaymak, dördüncü ve üçüncü sınıf İnşaat Mühendisliği Öğrencilerimiz katıldı.

Öğrencilerin mesleki bilgi ve görgülerini uygulama ile buluşturmak adına ulusal projelere gitmeyi tercih eden İnşaat Topluluğu daha önceki yıllarda da Marmaray ve Avrasya Tünel Projelerini de bu kapsamda ziyaret etti. 3. Köprü ve Otoyol Projesi Şantiyesinde yapılan incelemeler ve alınan seminer ile Öğrencilerimiz derslerde öğrendiklerinin uygulamasını yerinde görmüş ve incelemiş oldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Kasım 2015, Çarşamba / 3866 defa okundu.

Etiketler : dpü,