Öğrencimiz Burcu Aydın’a Başarısından Dolayı Göbel Termal Tesisleri’nden 3 Günlük Tatil hediye Edildi

Tavşanlı Turizm İşletmeciliği Otelcilik Yüksekokulumuz ve Tavşanlı Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz okulumuza en yüksek puanlı kayıt yaptıran öğrencimize Göbel Termal Tesisleri’nden 3 günlük tatil hediye edildi.

Bu yıl öğrencileriyle birlikte eğitim hayatına başlamış olmanın sevincini yaşayan okulumuz, Tavşanlı Belediyesi’nin katkılarıyla Lise eğitimini başarı ile tamamlayan ve okulumuza en yüksek puanla kayıt yaptıran Burcu Aydın isimli öğrencimize ailesiyle birlikte Göbel Termal Tesisleri’nde 3 günlük tatil hediye edildi.

Yüksekokul Müdür Yardımcımız Ertan Aslan ise “Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Tavşanlı Belediyesi’nin birlikte ortak projeler hazırlayarak öğrenci kapasitesinin arttırılması ve kaliteli eğitim koşullarının öğrencilere sunulmasını hedeflemektedir. Bu bağlamda, bu yıl ilk öğrencileriyle birlikte eğitim hayatına başlamış olmanın sevincini yaşayan okulumuza en yüksek puanla kayıt yaptıran Burcu Aydın isimli öğrencimize ailesiyle birlikte Göbel Termal Tesislerinde 3 günlük tatil hediye edildi. Öğrencimizin başarısı bizim başarımızdır. Onun başarısını ödüllendirmek bizim görevimizdir. Bundan sonra sorumluluklarımız artmakta ve bu sorumlulukla öğrencimizi yetiştirmeyi amaçlamaktayız. Öğrencimizi tebrik ediyor, aynı başarısını okulumuzdaki öğrencilik hayatında da devam ettirmesini diliyoruz.” diye konuştu.

Tavşanlı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Özden ise Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nun faaliyete geçmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, eğitim kalitesinin güçlendirilmesi adına yapılması gerekenleri yapacaklarını kaydetti. Özden sözlerini söyle sürdürdü: “Biz eğitime büyük önem veriyoruz. Tavşanlımızda 4 yıllık yüksekokul açılması toplumun tüm kesimlerini sevindirmiş durumda. Dumlupınar Üniversitesi ile birlikte hazırladığımız proje kapsamında Göbel Termal Tesislerimize uygulama oteli inşa edeceğiz. Bu tesis hem gençlerimizin eğitimine büyük katkı sağlayacak hem de Göbel Termal Tesislerimiz değer kazanacak.” 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Ekim 2015, Pazartesi / 3437 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler