Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimize Oryantasyon Programı Düzenlendi

Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik, Üniversitemize ve Kütahya’mıza daha kısa sürede alışmalarını sağlamak ve yeni gelen öğrenciler arasında arkadaşlık ortamını sağlamak için Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından, Öğrenci Konseyimizin çalışmalarıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Yapılan bu güzel etkinlikler 5 gün sürdü. Oryantasyon programı süresince Üniversitemiz Amfi Tiyatrosu’nda öğrencilerimize “Hababam Sınıfı ve 120”  filmi gösterimleri ve ikramlar yapıldı. Germiyan ve Evliya Çelebi Yerleşkelerinde bulunan fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızın tanıtımı Öğrenci Konseyi tarafından gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyesi’nin gezi otobüsü ile öğrencilerimize ilimiz hakkında bilgiler verildi. Tarihi ve kültürel yerler ziyaret edildi. Kütahya’nın Dumlupınar İlçesi'nde bulunan Şehitlik Müzesi ziyaretinden sonra Dumlupınar Şehitliği ve Şehit Sancaktar Mehmetçik Anıtı gezildi. Yaşanan terör olayları nedeniyle Üniversite Cami’sinde akşam namazından sonra öğrencilerimizin, idari ve akademik personellimizin katılımı ile şehitlerimiz için mevlit okutuldu.

Programa katılan öğrencilerimiz bu imkânları sağlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ve Sağlık Kültür Daire Başkanımız Doç. Dr. Ercan Taşkın'a memnuniyetlerini ve teşekkürlerini sundular. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Eylül 2015, Pazar / 4035 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, teknofest, dpü simav meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler