Rektörümüz, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Düzenlenen Toplantıya Katıldı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK Üyeleri ve Rektörlerle bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören de katıldı.

YÖK Başkanı, Kurul Üyeleri ve Üniversite Rektörlerini, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde ülkemizde yaşanan olaylara değinerek birlik beraberlik mesajı verdi.

Kamu kuruluşları, özel sektör ve üniversitelerin el ele verip güçlerini ve imkânlarını en iyi şekilde kullanarak süratle 2023 hedeflerini başarması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere ve öğretim elemanlarına yeni öğretim yılında başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Eylül 2015, Cuma / 4443 defa okundu.

Etiketler : dpü,