Mühendislik Fakültemizde Konferanslar Düzenlendi

Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü’nün düzenlediği “Combining High Resolution Transmission Electron Microscopy Imaging and Spectroscopy for Solving Fundemental Materials Science Question“ ve “First evidence for diamond occurrence in the Eastem Alps: implications for deep continental subduction“ başlıklı iki konferans Doç. Dr. Saso STURM (Jožef Stefan Institute, Ljubljana Dpartment for Nanostructured Materials) ve Yrd. Doç. Dr. Mirijam VRABEC (Universty of Ljubljana, Faculty of Natural Sciences and Engineering) tarafından verildi.

Konferanslar öğretim elemanları ve öğrenciler tarafından ilgi ile takip edildi. Konferans sonunda misafir öğretim üyelerine Prof. Dr. İskender Işık, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'in Teşekkür belgelerini verdi. Ayrıca Dekan Vekilimiz Doç. Dr. Oktay Şahbaz da üniversitemizi tanıtan dokümanları misafir öğretim üyelerine takdim etti.

Misafir öğretim üyeleri üniversitemizin kampüsünden ve imkânlarından, araştırma potansiyelinden, öğretim üyesi zenginliğinden, öğrenci yoğunluğundan ve eğitim-öğretim imkânlarından etkilendiklerini ifade etti.

Bu bağlamda ulusal ve AB kapsamında ikili işbirliklerinin olması için de görüşmeler yapıldı.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Eylül 2015, Pazartesi / 2931 defa okundu.

Etiketler : dpü, tusaş,

Bu Kategorideki Diğer Haberler