Üniversitemizin Bana Sor Uygulaması Öğrenci ve Ailelerinden Takdir Topladı

Üniversitemiz tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılında üniversiteye ilk defa kayıt yaptıracak başka şehirlerden gelecek öğrenci ve ailelerine bilgi vermek ve yardımcı olmak için “Bana Sor” etkinliği düzenledi.

Yapılan etkinliklerde Kütahya Şehirlerarası Otobüs terminalinde Üniversite yerleşkelerinde bilgilendirme stantları açıldı. Terminalde faaliyet gösteren Çinigar Taksi de çalışanları da DPÜ Logolu “Bana Sor”, tişörtleriyle uygulamaya katkı vererek kayıt için gelen öğrenci ve ailelere yardımcı oldular.

Uygulamayı hayata geçiren Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Doç. Dr. Ercan Taşkın, “Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’in destekleriyle Üniversitemize kayıt yaptırmak için gelen öğrenci ve ailelerini Kütahya’ya ilk ayak bastıkları andan itibaren karşılamak, onlara yardımcı olmak, rehberlik yapmak amacıyla “Bana Sor” uygulamasını gerçekleştirdiklerini, uygulamaya gönüllü öğrenciler, taksiciler ve personelimiz destek verdiler. Bana Sor uygulamasında görev alanların DPÜ Logolu “Bana Sor” yazan tişörtleriyle farkındalık oluşturarak gelen öğrenci ve ailelerini karşılamaları, öğrenciler ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı. ‘Bana Sor’ uygulamasıyla öğrenciler Kütahya ve DPÜ hakkında merak ettiği sorulara cevap alarak gerekli bilgilere kolayca ulaştılar, kayıtlarını sorun yaşamadan hızlı bir şekilde gerçekleştirdiler”  dedi.

Bazı öğrenci ve aileleri, ilk kez Kütahya’ya geldiklerini, gelirken tedirginlik duyduklarını, ancak Şehirlerarası Otobüs Terminaline iner inmez Üniversitenin “Bana Sor” tişörtleriyle stantlar kurarak karşılamaları ve rehberlik etmelerinden son derece memnuniyet duyduklarını belirterek,  Üniversitemize ve stantlarda görev alanlara teşekkür ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Ağustos 2015, Cuma / 5917 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler