Merkez Kütüphanemizde Akıl Oyunları Turnuvası Düzenlendi

Merkez Kütüphanemizde Yapashop Cafe Akıl Sera AVM’nin katkılarıyla şehir dışından yaz okulu için üniversitemize gelen öğrencilere kütüphaneyi tanıtmak hem de tüm yaz okulu öğrencilerini eğlenceli bir etkinlikte bir araya getirmek amacıyla Akıl Oyunları Turnuvası düzenlendi.

Katılanlara ve izleyicilere kitap hediye edilen turnuvada, 1. Nurgül Münevis’e  tablet ödülünü Kütüphane Hizmetleri Şube Müdür Vekili Mehmet Yeşil, turnuva 2.si Kübra NEYAZ’a MP4 Çalar ödülünü Kütüphaneci Ayşe Nur DÖLEK ve turnuva 3.sü Melike NEYAZ’a Power Bank ödülünü Yapashop Cafe Akıl Satış Temsilcisi Ensar Gözütok takdim etti.

DPÜ Merkez Kütüphanesi adına konuşan Elektronik Kaynaklar Sorumlumuz Ayşe Nur Dölek “Üniversitemiz ve Yapashop Cafe Akıl desteği ile gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle öğrencilerimizi Akıl Oyunları Turnuvası için kütüphanemizde buluşturmayı amaçladık. Katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan öğrencilerimize ve destekleri için Hüseyin Ören, Ensar Gözütok ve Seniye Yıldız'a teşekkür ederiz.” dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Ağustos 2015, Çarşamba / 3430 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler