Üniversitemiz GSF’de Özel Yetenek Sınavı Yapıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı, Türkiye genelinde tüm illerden 954 öğrenci adayının katılımı ile başarıyla tamamlandı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şükrü Şentürk de sınav salonlarında incelemelerde bulundu.

Sınavla ilgili açıklamalarda bulunan GSF Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Altuncu şunları söyledi: “Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı, Türkiye genelinde tüm illerden 954 öğrenci adayının katılımı ile 27 Temmuz Pazartesi günü başarı ile tamamlandı. Sınavın tamamlanmasından hemen sonra öğrenci adaylarımızın çalışmaları 5 kişilik jüri grubu tarafından değerlendirilerek sınavda başarılı olan adaylar tercih sıralarına göre Resim (I. Öğretim), Resim (II. Öğretim), Çizgi Film ve Animasyon, Seramik ve Cam bölümlerine yerleştirilecektir. Sınav sonuçlarına göre asil ve yedek aday listeleri en kısa sürede Güzel Sanatlar Fakültemizin web sayfasında ilan edilecektir."

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Temmuz 2015, Pazartesi / 11292 defa okundu.

Etiketler : dpü,