MS Eğitim Okulumuz Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu Ziyaret Etti

Üniversitemiz MS Eğitim Okulu ailesi Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kütahya Belediyesi’nin MS Okulu’na sağladığı ücretsiz servis aracı için teşekkür eden MS Eğitim Okulu ailesi sohbet sırasında yapılması istenilen projeler hakkında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na danıştı.

Görüşmeye Kütahya dışından gelerek katılan bir hasta; Böyle kapsamlı bir projeyi ülkemizde ilk kez gördüğünü, ülke geneline yayılması gerektiğini ve kendisinin de her sene geldiği şehrimizde aramıza kabul edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha önce sanatsal faaliyetlerden 2 kez sergi açan MS Eğitim Okulu öğrencileri yapmış oldukları eserlerle okulda üretkenlik kazandıklarının ispatını Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na gururla belirttiler.

Proje Yöneticimiz Prof. Dr. Osman Şan ve Proje Yürütücümüz Doç. Dr. Sibel Canbaz Kabay; İşverenler açısından olumsuz görülen MS hastalarının bu proje kapsamında sosyal, ruhsal, fiziksel açıdan desteklenerek kendi ekonomik bağımsızlıklarını sağlayabilecek düzeye geleceklerini müjdeledi. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Böyle bir projeye gönülden destek verdiklerini ve yapabilecekleri her konuda yardıma hazır olduklarını ifade ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Temmuz 2015, Cuma / 2333 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler