Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli İftarda Bir Araya Geldi

Rektörlüğümüzün düzenlediği İftar Programına çok sayıda akademik, idari personelimiz ve aileleri katıldı. İftar Programına Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şükrü Şentürk, Prof. Dr. Halis Aydemir, Prof. Dr. Mehmet Tevfik Bayer, Genel Sekreterimiz İsmail Bayram katılarak gelen misafirleri Bedesten’de karşıladılar.

Üniversitemiz; Ramazanların kardeşçe birlikte, barış içerisinde geçmesiyle daha da güzelleşebileceğini Bedesten’de düzenlenen İftar Programıyla herkese gösterdi. İftarda duyguları aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören şunları söyledi: “Akademik personelimizden idari personelimize en gencimizden en yaşlımıza kutsal bir aydan güzel bir günün akşamında duaların en makbul olduğu iftar saatlerinde çağrımıza teşrif ederek şiir gibi, beste gibi, güzel bir aile ortamının oluşumuna yol açan katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum.”

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Temmuz 2015, Salı / 4988 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü simav meslek yüksekokulu,